77 appartementen

De appartementen in woongebouw BinnenDok zijn voor warm (tap)water en verwarming aangesloten op stadsverwarming. Een WTW (warmte-terugwin-unit) onttrekt restwarmte uit de ventilatielucht van het gebouw en gebruikt die warmte weer om het appartement te verwarmen. Met zonnepanelen op het dak van het parkeergebouw wordt energie gewonnen om de algemene gebouwvoorzieningen te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de lift en de verlichting in de algemene ruimten.

BADKAMERS
Alle appartementen worden opgeleverd met een complete badkamer. De badkamers zijn uitgevoerd met een betegelde vloer, onderhoudsvrije plafonds en wanden, een glazen douchehoek, een wastafel en een elektrische radiator. Optioneel heb je onder andere keuze voor een luxere wastafel met onderkast of een douche­deur. Hiervoor kan een afspraak met de voorgeschreven showroom worden gemaakt.de koopsom is een bedrag voor een luxe keuken met Siemens-inbouwapparatuur gereserveerd. Het plaatsen van de keuken vindt na oplevering plaats.

KEUKENS
In de koopsom is een bedrag voor een luxe keuken met Siemens-inbouwapparatuur gereserveerd. Het plaatsen van de keuken vindt na oplevering plaats.

MEERWERK
Er zijn ook meerwerkopties, waarmee je je appartement helemaal naar je zin kunt maken. Hier wordt tijdens de verkoopgesprekken toelichting op gegeven. 

BERGINGEN
Alle appartementen hebben een inpandige berging. Een aantal woningen heeft een externe berging in het gebouw.

PARKEREN
Bewoners van BinnenDok kunnen een parkeerabonnement afsluiten voor een parkeerplaats in het parkeergebouw, tegen een vastgesteld tarief. 

PAKKETSERVICE 
In de entreehal van woontoren BinnenDok komen boxen voor pakketjes voor bewoners. Bewoners kunnen zonder enige vorm van fysiek contact op een veilige manier pakketjes ontvangen, versturen en retourneren. Pakje of brief geleverd? Dan krijg je een seintje. De slimme sensor in de box stuurt een berichtje, zodra er een levering is. Je kunt zelf je pakjes ophalen. Geen pakjes aftekenen, niet meer thuisblijven voor een levering, zo weinig mogelijk fysieke interacties. Het veiligheidsgevoel is groot.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING
Voor kopers van een nieuwbouw appartement in BinnenDok is een technische omschrijving opgesteld. Daarin staan al bovenstaande punten en meer details op een rij. 

 

Een dak om te (her)gebruiken!

De daktuin is een gezellige plek om buren en vrienden te ontmoeten. Een tuin voor werken, lunchen, spelen, moestuinieren, zonnen en over het IJ en de NDSM-werf mijmeren.

Via de 7e verdieping in het woongebouw is de daktuin van ruim 200m² bereikbaar. Het ontwerp van de daktuin is gemaakt door Donker Design. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met het versterken van de grote biodiversiteit in de vorm van schuilplaatsen voor insecten en vogels, nestkasten en bij-vriendelijke beplanting. Voor de inrichting zijn de ontwerpers op zoek gegaan naar het maken van ‘besloten ruimtes’ door diverse sferen te creëren. Van oude dukdalven en hergebruikt hout worden bloembakken, zitelementen, banken en een enorme picknicktafel gemaakt. Met behulp van klimop langs staaldraden wordt de pergola de groene kroon op het parkeergebouw. 

VOORDELEN VAN EEN GROEN DAK

  • Beperkend effect op de opwarming van steden
  • Een zuiverend effect op water en lucht
  • Een bijdrage aan de biodiversiteit in je directe omgeving
  • Een vergroening van het leefklimaat in stedelijk gebied

Parkeergebouw

Het parkeergebouw telt 525 openbare parkeerplaatsen en heeft de functie van een centrale parkeervoorziening voor de buurt. 

Overdag worden de parkeerplaatsen gebruikt door werknemers van de kantoren en de voorzieningen, en door wijkbewoners of gasten van het restaurant of de sportschool. Het parkeergebouw wordt gekenmerkt door haar bijzondere vormen en de semi-transparante gevel. De speelse openingen in de gevel geven het gebouw een vriendelijk karakter en dragen tevens bij aan de menselijke maat en het oriëntatievermogen van de gebruikers in het gebouw.

Op de begane grond is ruimte voor voorzieningen. Voorzieningen zorgen niet alleen voor levendigheid op straat en voor sociale controle, maar ook voor bezoekers die gebruikmaken van de parkeergarage. Het gebouw heeft 6 parkeerlagen. Ook een deelautoconcept behoort tot de mogelijkheden. Op het dak van het parkeergebouw komt een daktuin voor bewoners.

het binnendok magazine is uit

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft