Verkoopinformatie BinnenDok

Alle verkoopplattegronden en informatie over de 77 koopappartementen in BinnenDok vind je op deze website. Via de handige WONINGZOEKER kun je precies zien waar welk appartement zich in het gebouw bevindt. Klik je op een appartement van je keuze dan kun je per bouwnummer de informatie en verkoopplattegrond bekijken. Onder WONINGAANBOD vind je alle informatie per bouwnummer.

Direct contact

Heb je je favoriete appartement gevonden en wil je kijken of het appartement van jouw voorkeur nog beschikbaar is? Neem dan contact op met ons secretariaat op telefoonnummer 020 - 790 00 50.

Toewijzing

Wordt een van de beschikbare appartementen aan jou toegewezen, dan word je gebeld door onze verkoopadviseur voor het maken van een afspraak. Je krijgt daarbij een reservering van enkele dagen op een bouwnummer. In een persoonlijk verkoopgesprek geven we je uitgebreide toelichting op het plan en over je appartement. Is het appartement helemaal naar je zin, dan wordt de reservering omgezet in een optie en het koopcontract opgemaakt. Voor het aanvragen van je hypotheek heb je circa 8 weken. Zijn ook alle financiën rond, dan word je z.s.m. eigenaar van een prachtig te realiseren BinnenDok-appartement.

Verkoop

In een persoonlijk verkoopgesprek geven we je uitgebreide toelichting op het plan, de procedures en info over het appartement. Daarnaast ontvang je de kopercontractstukken. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Is het appartement helemaal naar je zin dan wordt het koopcontract opgemaakt. Voor het aanvragen van je hypotheek heb je circa 6 weken. Zijn ook alle financiën rond, dan word je zo spoedig mogelijk eigenaar van een prachtig duurzaam appartement.

Zekerheden van Woningborg

De appartementen vallen onder de garantie van Woningborg. Het Woningborg-certificaat biedt je als koper van een nieuw huis altijd twee vaste vormen van zekerheid. Je krijgt zekerheid voor de afbouw van je huis als bijvoorbeeld de bouwer failliet zou gaan en je krijgt een herstelwaarborg waarbij de kwaliteit van je huis tot 6 jaar en 3 maanden na oplevering gegarandeerd is. Bij bepaalde ernstige gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Alle informatie vind je straks bij de kopercontractstukken.

Verkoopkantoor NDSM

(alleen op afspraak)
NDSM Kade 5-7
3e verdieping - boven de IJ-kantine
(deurbel Amsterdam Waterfront)
1033 PG AMSTERDAM


De koopappartementen worden aangeboden door Binnendok Ontwikkeling B.V., een 100% dochteronderneming van VolkerWessels.

Privacy

Hoe wij met jouw gegevens omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft