Wonen aan het water

Nautisch NDSM wordt door zijn ligging aan de jachthaven een nieuwe parel op de NDSM-werf. De gezelligheid begint direct als je de deur uitstapt. De veerpont naar Amsterdam Centraal en het historische centrum liggen op 5 minuten loopafstand. In het plan komen luxe twee-, drie- en vierkamer koopappartementen met privé buitenruimten. Een aantal appartementen heeft zelfs een eigen privé-terras aan de binnentuin. Ben jij al klaar voor de werf?

LUXE EN DUURZAAMHEID IN EEN

Nautisch NDSM scoort hoog op duurzaamheid. Alle appartementen in Het Havenblok en De Lincoln worden verwarmd met een warmtepomp. Deze warmtepomp maakt gebruik van aardwarmte en aardkoude en zorgt daarmee ook in de zomer voor een aangename temperatuur in de woning. Hierdoor heb je in je appartement niet alleen vloerverwarming, maar ook koeling, zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Een WTW (warmte-terugwin-unit) onttrekt restwarmte uit de ventilatielucht van het gebouw en hergebruikt die warmte weer om het appartement te verwarmen. Zonnepanelen op de daken van de woongebouwen zorgen dat energie wordt opgewekt. De groene binnentuin geeft extra verkoeling in de zomer en biedt ook voor bijen en vlinders een mooi leefgebied. Waar vroeger grote stoomboten verrezen, verrijst binnenkort een uiterst duurzaam appartementengebouw!

BADKAMERS
Alle appartementen worden opgeleverd met een complete moderne badkamer met luxe sanitair. De badkamers zijn uitgevoerd met een dubbele wastafel, een inloopdouche, een betegelde vloer, onderhoudsvrije plafonds en wanden en een elektrische radiator. De grotere appartementen hebben standaard een ligbad extra.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ MEERWERK
Met meerwerkmogelijkheden kun je je appartement nog meer naar je zin maken. Hier hebben wij een speciale adviseur voor in de arm genomen. Onze eigen interne verkoopadviseur zal hier tijdens de verkoopgesprekken toelichting op gegeven. 

BERGINGEN
Alle appartementen hebben een inpandige berging. Alle appartementen in Het Havenblok en een aantal appartementen in De Lincoln hebben eveneens een externe privé-berging in het gebouw. Per bouwnummer staat aangegeven welke appartementen een extra berging hebben.

De woongebouwen en het kantoor in Nautisch NDSM omarmen als het ware de groene binnentuin. Deze komt op de 1e verdieping, op het dak van de parkeergarage. Het wordt een groene natuurrijke tuin waar je vanuit de woningen op uitkijkt én een heerlijke plek om te verblijven. Hier ontmoet je buren en vrienden en vind je een oase aan rust. Vanaf de Werfkade komt er een imposante trap naar de tuin. Bovenaan de trap wordt een enorme glazen gevel met deur geplaatst om de tuin af te kunnen sluiten. Dit zorgt voor privacy, maar ook voor een prachtig doorzicht naar het water De binnentuin wordt een natuurrijke glooiende tuin waar je kunt werken, lunchen, spelen, zonnen, yoga’en en mijmeren over het IJ .

Het ontwerp van de binnentuin (circa 1.400 m²) is gemaakt door Donker Design. Schuilplaatsen voor insecten en vogels, nestkasten en bij-vriendelijke beplanting dragen bij aan het versterken van de biodiversiteit Door diverse sferen te creëren, ontstaan er ‘besloten ruimtes’. Van oude dukdalven en hergebruikt hout worden bloembakken en zitelementen gemaakt. Langs de stoere betonnen trap komt een imposante groene gevel die een wow-gevoel geeft. Nautisch NDSM is ook circulair en natuurinclusief!

VOORDELEN VAN EEN GROEN DAK

  • Beperkend effect op de opwarming van steden
  • Een zuiverend effect op water en lucht
  • Een bijdrage aan de biodiversiteit in je directe omgeving
  • Een vergroening van het leefklimaat in stedelijk gebied

SLIMME PAKKETSERVICE

In de entreehal van Het Havenblok en van De Lincoln komt de slimme Bringme pakketservicedienst die 24/7 bereikbaar is. Je kunt via de digitale kluisjes op een veilige en eenvoudige manier pakketjes ontvangen, versturen en retourneren. Is het pakket geleverd, dan krijg je een seintje in je mail of app Je kunt zelf je pakjes ophalen als het jou uitkomt. Geen pakjes aftekenen, niet meer thuisblijven voor een levering, zo weinig mogelijk fysieke interactie. Wel zo makkelijk en veilig!

Parkeren auto

Onder de binnentuin, op de begane grond en op -1 komen in totaal 142 parkeerplaatsen voor alle bewoners van Nautisch NDSM. De in- en uitrit van deze garage ligt aan de Werfstraat. In totaal zijn er 52 plaatsen voor de bewoners van de koopappartementen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn optioneel te koop. Er zijn tevens voorzieningen getroffen om elektrisch laden mogelijk te maken.

Parkeren fiets

Het Havenblok en De Lincoln beschikken beide over een collectieve en afsluitbare fietsenstalling waar alle bewoners hun fiets(en) kunnen stallen. Bewoners met een individuele externe berging kunnen hun fiets (of scooter) ook in de privé berging plaatsen.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft