Wonen aan het water

Nautisch NDSM wordt door zijn ligging aan de jachthaven een nieuwe parel op de NDSM-werf. De gezelligheid begint direct als je de deur uitstapt. De veerpont naar Amsterdam Centraal en het historische centrum ligt op 5 minuten loopafstand. In De Lincoln worden 40 luxe twee- en driekamer koopappartementen met privé buitenruimten aangeboden. Een aantal appartementen heeft zelfs een eigen privé-terras aan de binnentuin. Ben jij al klaar voor de werf? Schrijf je dan nu in.

LUXE EN DUURZAAMHEID IN EEN

Nautisch NDSM scoort hoog op duurzaamheid. Alle appartementen in De Lincoln worden verwarmd door middel van een collectieve warmtepomp. Deze warmtepomp maakt gebruik van bodemwarmte en -koude (i.c.m. stadswarmte), en zorgt daarmee ook in de zomer voor een aangename temperatuur in de woning. Hierdoor heb je in je appartement niet alleen vloerverwarming, maar ook koeling, zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Een WTW (warmte-terugwin-systeem) onttrekt restwarmte aan de ventilatielucht van het gebouw, zuivert de lucht en hergebruikt die warmte weer om het appartement te verwarmen. Zonnepanelen op de daken van de woongebouwen en het kantoor zorgen dat energie wordt opgewekt. De groene binnentuin geeft extra verkoeling in de zomer en biedt ook voor bijen en vlinders een mooi leefgebied. Waar vroeger grote stoomboten verrezen, verrijst binnenkort een uiterst duurzaam appartementengebouw!

BADKAMERS
Alle appartementen worden opgeleverd met een complete moderne badkamer met luxe sanitair. De badkamers zijn uitgevoerd met een wastafel, inloopdouche, betegelde vloeren en wanden en een elektrische design radiator.

KEUKENS
In de koopsom van de 40 appartementen is een bedrag voor een luxe keuken van Voortman Keukens opgenomen. De keuken is in de showroom van de leverancier naar eigen wens aan te passen. Het plaatsen van de keuken vindt na oplevering plaats.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ MEERWERK
Met meerwerkmogelijkheden kun je je appartement nog meer naar je zin maken. Hier is een speciale ‘meerwerk’ adviseur voor in de arm genomen. Onze interne verkoopadviseur geeft tijdens de verkoopgesprekken toelichting over hoe de afstemming van het meerwerk plaatsvindt. 

BERGINGEN
Alle appartementen hebben één of twee inpandige bergingen.

De woongebouwen en het kantoor in Nautisch NDSM omarmen de groene binnentuin. Deze wordt aangelegd op de eerste verdieping, op het dak van de parkeergarage. Vanuit de woningen kijk je straks op een groene natuurrijke tuin. Het wordt  een heerlijke plek om te verblijven. Hier ontmoet je buren en vrienden in een oase van rust. Vanaf de Werfkade komt er een imposante trap naar de tuin. De grote glazen gevel bovenaan de trap zorgt voor privacy, maar ook voor een prachtig doorzicht naar het water. De binnentuin krijgt een natuurrijk glooiend tuinlandschap.

Het ontwerp van de binnentuin (circa 1.400 m²) is gemaakt door Donker Design. Schuilplaatsen voor insecten en vogels, nestkasten en bij-vriendelijke beplanting dragen bij aan het versterken van de biodiversiteit. Door diverse sferen te creëren, ontstaan er ‘besloten ruimtes’. Van oude dukdalven en hergebruikt hout worden bloembakken en zitelementen gemaakt. Langs de stoere betonnen trap komt een imposante groene gevel die een wow-gevoel geeft. Nautisch NDSM is ook natuurinclusief! Stoere cortenstalen plantenbakken met groene hagen refereren aan de historie van de werf.

VOORDELEN VAN EEN GROEN DAK

  • Een zuiverend effect op water en lucht
  • Een bijdrage aan de biodiversiteit in je directe omgeving
  • Een vergroening van het leefklimaat in stedelijk gebied
  • Beperkend effect op de opwarming van steden en de directe omgeving

SLIMME PAKKETSERVICE

In de entreehal van De Lincoln komt een slimme  pakketservicedienst, die 24/7 bereikbaar is. Je kunt via de digitale kluisjes op een veilige en eenvoudige manier pakketjes ontvangen, versturen en retourneren. Is het pakket geleverd, dan krijg je een seintje in je mail of app Je kunt zelf je pakjes ophalen als het jou uitkomt. Geen pakjes aftekenen, niet meer thuisblijven voor een levering, zo weinig mogelijk fysieke interactie. Wel zo makkelijk en veilig!

Parkeergarage

Onder de groene binnentuin van Nautisch NDSM, op de begane grond en op -1 komt een beperkt aantal parkeerplaatsen (koop) voor bewoners van De Lincoln. De in- en uitrit van deze garage ligt aan de Werfstraat.

Parkeren fiets

Kopers van De Lincoln kunnen gebruik maken van een collectieve en afsluitbare fietsenstalling, waar alle bewoners hun fiets(en) en / of scooter(s) kunnen stallen.

openbaar parkeren

In de 2e helft van 2023 opent de openbare parkeergarage op loopafstand van Nautisch NDSM. De parkeergarage wordt gerealiseerd naast woongebouw BinnenDok aan de Ms. Oslofjordweg. Het gebouw telt 525 openbare parkeerplaatsen en heeft de functie van een centrale parkeervoorziening voor de buurt.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft