Appartementen BinnenDok in verkoop

Geplaatst op

Het is zover. Vrijdag 18 december om 10 uur start de online verkoop van 77 appartementen in BinnenDok. Vanaf dat moment staan alle koopprijzen op deze site. Nu al vind je alle informatie over de woningen. In BinnenDok komen compact en large appartementen in verschillende types. In het online magazine staan alle types op een rij en vind je plattegronden en impressies van de woningen. En natuurlijk lees je hoe leuk het is om op NDSM te wonen.

 

De compact woningtypes hebben een woonkamer met open keuken en een aparte slaapkamer. Dit zijn appartementen van 46 tot 64 m². De large appartementen zijn appartementen van 68 en 80 m². Deze types hebben een grote woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers én prachtige uitzichtover het IJ en de stad.

De bouw van BinnenDok staat gepland voor februari/maart 2021. BinnenDok bestaat uit meerdere gebouwen. Naast 77 koopwoningen komen er ook huurwoningen, kantoren, winkelruimte en een openbare parkeergarage.

Architectenbureau Heren 5 is maakte het ontwerp. Jeroen Atteveld zegt over zijn ontwerp: “De nieuwbouw op NDSM moet uitgesproken zijn, herkenbaar en met duidelijke contouren. Je moet je eigen gebouw vanaf de pont meteen herkennen en het in één beweging na kunnen tekenen.” 

 De online verkoop sluit op 7 januari 2021 om 12.00 uur. Alles over de procedure lees je hier.  

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft