Appartementen Nautisch NDSM in verkoop

Geplaatst op

Het is zover. Woensdag 3 november om 12 uur is de online verkoop van 47 appartementen in Het Havenblok en De Lincoln in Nautisch NDSM gestart. Alle koopprijzen zijn toegevoegd op deze site. In Nautisch NDSM vind je een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 72 m² en 133 m². Je kunt kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Alle appartementen hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. 

In het online magazine staan alle types op een rij en vind je plattegronden en impressies van de woningen. En natuurlijk lees je hoe leuk het is om op NDSM te wonen.

het havenblok en
de lincoln

Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water. In de natuurrijke binnentuin is het aangenaam vertoeven. De besloten binnentuin is voor alle bewoners toegankelijk via de 1e verdieping of via de statige trap vanaf de boulevard. Geniet van de zon, lees een mooi boek of drink een glas wijn of gezonde shake met je nieuwe buren. De parkeergarage ligt onder de binnentuin.

Architectenbureau Dok Architecten maakte het ontwerp. Patrick Cannongl zegt over het project: “Het Havenblok en De Lincoln liggen aan de boardwalk langs het water. Op deze plek wonen heeft een enorme toegevoegde waarde voor de bewoners; de gebouwen zijn nauw verbonden met de boardwalk en het water. Bij beide gebouwen hebben alle woningen zicht op het IJ."

De online verkoop sluit op 29 november 2021 om 08.00 uur. Bekijk hier het aanbod. 

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft