Geplaatst op

NDSM rondleidingen

Op woensdagmiddag 29 september zijn er meerdere rondleidingen op de NDSM-werf. Deze rondleidingen gaan onder andere over de geschiedenis en toekomst van de NDSM-werf, de bouwontwikkelingen en de plannen voor groen. Ook kunnen deelnemers een kijkje nemen op een bouwplaats.

Als je mee wilt doen met een rondleiding, dan kun je jezelf vooraf inschrijven. Dit kan tot en met 28 september, via onderstaande knop. 

Op het inschrijfformulier vind je meer informatie over de verschillende rondleidingen en de tijdstippen. Er geldt per rondleiding een maximum aantal deelnemers om de 1,5 meter afstand te garanderen. Bij grote belangstelling plannen we extra rondleidingen in. Het is ook mogelijk om voor meerdere rondleidingen in te schrijven.

Startpunt

Alle rondleidingen starten in het parkje naast het speelveld aan de NDSM-straat. Passen de rondleidingen niet in jouw agenda? Dan kun je ook bij het startpunt op 29 september je vragen stellen aan het projectteam. Het projectteam is tussen 13.00 en 16.30 uur aanwezig voor meer informatie en vragen.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft