Woningen middenhuur in Nautisch NDSM

Geplaatst op

Goed nieuws voor Amsterdammers die een woning zoeken in de middenhuur. In Nautisch NDSM – een project op een waanzinnige locatie aan het IJ – komen ook 157 appartementen in de middenhuur. Zo dragen we bij aan de ambities van de gemeente Amsterdam om op meer plekken in de stad woningen te bouwen voor die Amsterdammers die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoningen en voor wie een vrije sector huurwoning niet haalbaar is. De toekomstige huurders en kopers moeten nog wel even geduld hebben, naar verwachting wordt het project, tegenover de Amsterdam Marina in 2023 opgeleverd.

BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en Reggeborgh Vastgoed hebben overeenstemming bereikt met vastgoedbelegger Altera Vastgoed over de verkoop van een deel van project Nautisch NDSM. Altera Vastgoed zal met de nieuwe portefueille in project Nautisch NDSM in totaal 157 appartementen in het middeldure segment, 24 vrije appartementen in de vrije sector, 965 m² commerciële ruimte en 90 parkeerplaatsen gaan verhuren. Jaap van der Bijl, CEO Altera: “Met de aankoop van de appartementen in Nautisch NDSM geven we verdere invulling aan de grote vraag naar betaalbare woonruimte in Amsterdam voor essentiële beroepen in onder andere het onderwijs en de zorg.” Middenhuur betekent een huurprijs vanaf circa € 737 tot € 1030 (prijspeil 2020).

Nautisch NDSM wordt gerealiseerd op NDSM-West en bestaat uit vijf woongebouwen met 268 woningen, een kantoorgebouw, een centrale daktuin, ondergrondse parkeervoorzieningen en diverse horeca- en commerciële voorzieningen in de plint. Liesbeth van der Pol tekende met haar architectenbureau DOK architecten voor het ontwerp. Lees hier alles over Nautisch NDSM. Als je interesse hebt in een koopwoning in Nautisch NDSM, meld je dan vast aan.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft