Noord
bAAk

OMGEVEN DOOR WATER

Direct aan het IJ in Amsterdam komt NoordBaak. Vier woongebouwen, met een mix van 207 koop- en huurappartementen, die het baken van NDSM vormen. De 71 koopappartementen liggen pal aan het IJ en zijn 100% verkocht. Op deze unieke plek is het vier seizoenen genieten van bijzondere Hollandse luchten en het schouwspel dat op het water plaatsvindt: dansende meeuwen, een sportieve zeiler, borrelende vrienden in een sloep, een cruiseschip op reis naar de andere kant van de wereld. Woon je aan het IJ, dan is het leven nooit saai. Op de begane grond van NoordBaak komen verschillende voorzieningen voor bewoners en de buurt. De bouw van NoordBaak startte in september 2023. De oplevering staat gepland in de 1e helft van 2026.

Lieven de Key verzorgt de verhuur  

De 136 huurwoningen, waarvan 106 sociale- en 30 middenhuurwoningen, komen op de markt zodra de bouw bijna gereed is. De verhuur wordt verzocht door Lieven de Key. 

WONINGEN

Alle koopwoningen in NoordBaak zijn verkocht. De woongebouwen De Groote Kaap en De Kleine Kaap liggen direct aan het IJ en liggen direct aan het IJ en op de bruisende NDSM-werf en bieden luxe twee-, drie- en vierkamer appartementen met eigen buitenruimten. Vanuit je woning en je balkon heb je direct zicht op het IJ en de historische binnenstad. 

BINNENTUIN

De bijzondere speelse binnentuin van Donker Groen Design krijgt twee niveaus met veel groen en zitplekken en komt op de 1 e verdieping van NoordBaak. Door de collectieve fietsenstalling ook op de 1e verdieping te realiseren wordt het dak hiervan ook ingericht als tuin. Dit zorgt voor leuke hoogteverschillen en een levendig karakter.

MAGA
ZINE

BEKIJK HET
NOORDBAAK
MAGAZINE

LE
VEN

Op de NDSM-werf in Amsterdam is nu volop ruimte voor gaaf wonen, cultuursnuiven, werken, lekker eten, ondernemen of uitwaaien. Bootjes meren aan in de jachthavens, buurtbewoners genieten van de zon op de gezellige boardwalk en een straatkunstenaar werkt aan een muurschildering. Je waant je een beetje op vakantie.

WO
NEN

Twee van de vier woongebouwen bestaan uit koopappartementen. Alle koopappartementen zijn onlangs verkocht. De overige appartementen worden in de sociale en middeldure huursegment aangeboden. De verhuur wordt verzorgd door Lieven de Key en start begin 2026. De reuring van NoordBaak ligt aan het IJ met commerciële voorzieningen op de begane grond die overlopen in de boardwalk en het water. De rust vind je in de binnentuin. Waar je je buren ontmoet of geniet van een goed boek. In NoordBaak kun je alle kanten op. 

NOORD
BAAK
IN 3D

LOCATIE

NoordBaak ligt aan het IJ in Amsterdam, tussen Nautisch NDSM en de NDSM-Pier, omringd door de Werfkade, de Mt. Lincolnweg en de Werfstraat. Het wordt een plek voor levensgenieters, waterliefhebbers, ondernemers en actieve stedelingen. De woongebouwen De Groote Kaap en De Kleine Kaap hebben een unieke ligging: het zijn de laatste woongebouwen, direct aan het IJ.

ONTDEK DE WERF MET DE 3D-MAQUETTE