Bereik
baar
heid

VAN EN NAAR NDSM

NDSM biedt ruimte voor creativiteit en vernieuwing. Het is een geweldige thuishaven voor pioniers en ondernemers. En niet onbelangrijk: het is centraal gelegen en goed bereikbaar!

Je kunt hier op verschillende manieren komen. Met de fiets, veerpont, bus, metro en auto. Volg de fietspaden langs het water en door Noord. Een ontspannen fietstocht brengt je langs creatieve ateliers en indrukwekkende oud- en nieuwbouw. De pont vaart in de spits elk kwartier tussen NDSM, Amsterdam Centraal en Pontsteiger/ Houthaven. Zelfs ’s nachts blijft de NDSM bereikbaar! Ook met de bus is de verbinding met het centrum goed. Verschillende buslijnen stoppen bij de werf en brengen je naar de metrohalte van de Noord/Zuidlijn of direct naar Amsterdam Centraal. En heb je een reis naar het buitenland gepland, dan ben je via de A10 zo op de luchthaven. Schiphol Airport ligt op minder dan 20 kilometer van de NDSM-werf en is ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.  Bekijk de actuele tijden op de reisplanner.

Pont

  • Veer F4: NDSM – Amsterdam Centraal vv
  • Veer F5: NDSM – Amsterdam Centraal
  • Veer F7: NDSM – Pontsteiger vv

Bus

Stap uit bij Klaprozenweg en wandel de werf op.

Metro

De Noord/Zuid metrolijn (metrolijn 52). Een ritje van Noord naar Zuid duurt slechts een kwartiertje. Metrostation Noorderpark is slechts 8 minuten fietsen.

Trein

Amsterdam Centraal

Fiets

Veer F3: Amsterdam Centraal – Buiksloterweg, via de Theo Fransmanbrug in 10 minuten

Auto

NDSM is in 5 minuten bereikbaar vanaf de A10 via afrit S117 en S118.

Boot

Er zijn diverse aanmeerplekken in de buurt zoals de jachthavens Amsterdam Marina en D’Anckerplaets.

Vliegtuig

NDSM ligt op minder dan 20 kilometer van Schiphol Airport. De luchthaven is makkelijk te bereiken met de trein en de auto.

Parkeren

NDSM is een autoluwe wijk. Je parkeert hier op een centrale plek. NDSM Parking opent in december 2023 en heeft plek voor 525 auto’s. 

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.