Een ijskoude experience op de NDSM!

Op NDSM zijn er talloze manieren om aan je gezondheid te werken. De Personal Training Agency brengt vanaf nu een ijskoude toevoeging naar de werf: workshops volgens de Wim Hof methode®. De workshops werden wereldberoemd door de bekende aanhangers en natuurlijk het gevreesde ‘ijsbad’. Maar wat houdt het precies in?

Mindfulness, ademhaling en het overwinnen van je discomfort blijken voor Wim Hof een gouden combinatie: goed voor je fysieke èn mentale weerbaarheid. Tijdens de workshop van Sher krijg je eerst alle waardevolle theorie, oefen je met ademhalingstechnieken en sluit je af met een ijsbad-ervaring. Zelfs als je het al meerdere keren hebt gedaan, blijft het keer op keer een unieke experience. Instructeur Sher Ahmadi weet uit ervaring hoe de training je verder kan helpen met stressklachten en trauma, en begeleid nu deelnemers met hetzelfde. De ervaring wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Oprichter Robert is opgegroeid in Noord en heeft veel goeie herinneringen aan de werf van vroeger maar is ook heel blij met de ontwikkelingen van nu. PTA onderscheidt zich met een kleine community aan leden, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht bij het trainen. Zoals de naam al doet vermoeden kun je kiezen voor persoonlijke begeleiding, met een betaalbaar prijskaartje.

De ‘Wim Hof Method Fundamentals’ workshop wordt één keer per maand gegeven in de stoere private gym van PTA gym op Displaystraat 13 op de werf. Wie durft? Aanmelden kan hier.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.