NDSM Open

KUNST KIJKEN OP NDSM OPEN 

Op zaterdag 1 oktober worden de NDSM Loods, X-Helling en Treehouse weer omgetoverd tot een kunstzinnig spektakel tijdens NDSM OPEN. 

Tijdens NDSM OPEN maak je kennis met een diverse groep aan kunstenaars en andere creatieve geesten. Naast de ateliers en werkplaatsen die op 1 oktober openen voor het publiek, zijn er ook veel activiteiten te vinden voor de bezoekers. Op NDSM OPEN maak je kennis met kunst, ambacht, design, architectuur, mode, muziek, installaties, voorstellingen en workshops.

NDSM OPEN staat voor een open geest, voor vrijheid en gastvrijheid, voor open deuren én een open blik. Op 1 oktober gaan we OPEN, dus wees welkom! 

Enkele highlights uit het programma:

  • Dinky Dinos – De lopende poppen op stelten van Alien Voyagers zijn magisch voor alle leeftijden!
  • De Schildpad – In de tijdelijke installatie ASCENDING treedt straattheaterartiest Pieter Post op met een grappige voorstelling over ‘’niets doen’’.
  • NDSM Toen – Ontdek het NDSM van vroeger doormiddel van foto’s, objecten 3D-modellen.
  • The Power of Collaboration – Negen kunstenaars uit Amsterdam-Noord reflecteren met de nodige nuance op de potentie van collectief denken en collectieve actie in Treehouse.
  • Workshop Hackers & Designers ChattyPub instant publishing – Print je eigen publicatie ter plaatse met de experimentele publishing-tool ChattyPub. Leuk om mee naar huis te nemen!
  •  Workshops Treehouse NDSM – Voor iedere creatieveling wat wils met de zeven verschillende workshops in Treehouse NDSM. Van schetsen tot boetseren. Registreer je van te voren via: workshops@ndsmopen.nl
  • DJ & Live Music  – Sluit je bezoek aan NDSM OPEN af met muziek van Treehouse talenten.

Voor het gehele programma zie www.ndsmopen.nl 

NDSM-OPEN is georganiseerd door ART CITY NDSM.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.