DE
IJ-
loods

DE IDEALE MIX

In het nieuwe plan De IJ-Loods worden nog eens circa 350 woningen toegevoegd aan de NDSM-werf. Het gaat om een nieuwbouw-project met 104 sociale huurwoningen, 148 middeldure huurwoningen én 86 vrije sector koopappartementen waarvan twee penthouses. De IJ-Loods komt tussen de Ms. Oslofjordweg, Mt. Lincolnweg, Tt. Vasemweg en Kraanschip Ibisweg.

Uniek aan het wonen is dat er ook 10 bijzondere grondgebonden ‘Loods-woningen’ komen aan de centrale binnenstraat. Samen met een kinderdagverblijf, een zorgcentrum en kleinschalige bedrijfsruimten is De IJ-Loods de ideale mix van wonen en (maatschappelijke) voorzieningen. De eerste koopwoningen gaan naar verwachting Q1 2025 in verkoop.

PLANNING (PROGNOSE) 

 • START VERKOOP
  Q1 2025
 • START BOUW 
  Q2 2025
 • START VERHUUR
  2027
 • OPLEVERING
  2027
 • WONINGEN
  Vrije sector koopappartementen
  Grondgebonden ‘Loods-woningen'(koop)
  Sociale huurappartementen
  Middeldure huurappartementen 

schrijf
je in

Heb je interesse in een van de koopwoningen in De IJ-Loods? Schrijf je in als belangstellende! Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

SOORTEN
WONINGEN

Project De IJ-Loods biedt een indrukwekkende mix van appartementen om aan elke levensstijl te voldoen. Of je nu kiest voor een sociaal- of middelduur- huurappartement, een vrijesector koopappartement, of zelfs voor een charmante grondgebonden Loods-woning in het binnenhof, hier vind je jouw perfecte plek.

Woonprogramma

 • 84 vrije sector koopappartementen van circa 50 – 90
 • 2 vrije sector koop penthouses van circa 150
 • 10 grondgebonden ‘Loods-woningen’ (koop) van circa 90
 • 148 middeldure huurappartementen van gemiddeld 55
 • 104 sociale huurappartementen van circa 35 – 85

STADS
GROEN

En dan hebben we nog ‘het groen’ dat De IJ-Loods een thuis maakt. De groene binnenhoven bieden je een fijne plek om te ontspannen én te genieten. Met het oog op duurzaamheid voldoen de woningen uiteraard aan de laatste eisen, zo zijn de woningen aangesloten op een gebieds WKO (warmte koude opslag) systeem, worden er zonnepanelen geplaatst en is er aandacht voor natuurinclusiviteit.

LEVENDIGE
OMGEVING

Met sociaal maatschappelijke voorzieningen zoals een kinderdagverblijf en een zorgcentrum, wordt een inclusieve en levendige omgeving gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Met kleinschalige bedrijfsruimten is dit de perfecte plek om je ondernemende geest te laten floreren.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.