Pont
kAde
III

Pontkade III is een imposant gebouw met een opvallende ‘’scherpe’’ hoekgevel. Het plan wordt direct achter de IJ-Kantine, tussen de Hellingstraat, NDSM-straat en NDSM-kade gebouwd. Pontkade III is een ontwerp van Moke Architecten uit Amsterdam en bestaat uit meerdere woongebouwen met in totaal 208 appartementen, een kleinschalig kantoorgebouw, commerciële ruimten en 118 parkeerplaatsen voor bewoners. Alle appartementen en kantoor- en commerciële ruimten worden aangeboden in het huursegment. Vanuit de woningen aan de westzijde kijk je straks uit over het groene en gezellige Hellingpark. Kondor Wessels Amsterdam (onderdeel van VolkerWessels) is medio februari 2020 gestart met de bouw van dit geweldige project. De oplevering van het plan staat gepland voor eind 2022.

Pontkade III grenst aan de levendige NDSM-kade met zicht op het IJ. Langs de kade vind je brede steigers om te verblijven, terrassen en de NDSM-Pier.

Wil je huren in Pontkade III? De verhuur van de 208 appartementen is onlangs gestart. De aanbieder van de huurwoningen is Hines.

Schrijf je nu in op de verhuurwebsite:  SouthDock

FACTS & FIGURES

  • 208 APPARTEMENTEN
  • KLEINSCHALIG KANTOOR
  • HORECA EN WINKELS OP DE BEGANE GROND
  • BINNENTUIN VOOR BEWONERS
  • PARKEERVOORZIENINGEN VOOR BEWONERS
  • OPLEVERING EIND 2022

HUREN

  • WWW.SOUTHDOCK.NL

DE VELE GEZICHTEN
VAN PONTKADE

NDSM wordt meer en meer een moderne stadswerf aan het IJ. Nieuwe woongebouwen en voorzieningen verrijzen, de NDSM-kade is een heerlijke verblijfplaats en stadsnatuur krijgt de ruimte. Een plek om te leven. Voor echte stedelingen, die houden van een ruig randje. Ontdek zelf wat de werf jou nu maar ook in de toekomst te bieden heeft en bezoek virtueel de woongebouwen, horeca, jachthavens, bedrijven en het culturele stadsplein.

BELEEF
DE
WERF

ONTDEK DE WERF MET DE 3D-MAQUETTE

binnen
tuin

DE FANTASTISCHE BINNENTUIN VAN PONTKADE

De binnentuin van Pontkade III wordt een plek exclusief voor bewoners. Het ligt centraal tussen de woongebouwen en het kantoor en is een mooie aanvulling op het eigen privé-terras. De begroeiing en materialen zijn gevarieerd. De tuin heeft naast een verblijfsfunctie een rol voor wateropvang. Het zorgt voor absorptie van hemelwater. De binnentuin is straks toegankelijk vanuit de algemene entreeruimten en vanuit de Hellingstraat.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.