Eerste verdiepingen Nautisch NDSM zichtbaar

Heb jij het al gezien? De eerste verdiepingen van Nautisch NDSM zijn zichtbaar! Het gebouw krijgt al echt een eigen karakter. In de periode van 23 juli tot en met 14 augustus is de bouwvak. Er zullen nauwelijks tot geen werkzaamheden worden uitgevoerd met uitzondering van het verhogen van de torenkraan. De bouwvakkers nemen hun welverdiende rust en dat is maar goed ook in deze brandende zon. Na de zomer zal het volume van het gebouw snel toenemen. Per twee weken komt er een verdieping bij!

De aannemer van Pontkade III is nog druk bezig met de binnentuin, dit wordt echt een stoere stadstuin die aansluit op het karakter van de NDSM-werf. Ben je laatst nog op de werf geweest? Dan kan het je niet ontgaan zijn dat Pontkade fase III (SouthDock) al in de afrondende fase is. De oplevering staat eind dit jaar op de planning! Ook hier wordt het werk gepauzeerd vanaf 1 augustus. Vanaf 15 augustus pakken de bouwvakkers het werk weer op. Ze gaan dan onder andere aan de gang met de brandveiligheid in de parkeergarage.

Voor de bouw van Binnendok geld ook een zomerstop vanaf 1 augustus tot en met 15 augustus. Na de zomer starten de bouwers met het installeren van de elektra. Vanaf de 18e verdieping werken ze langzaam naar beneden. Daarnaast staan in september de eerste kijkdagen gepland!

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.