Start bouw parkeergarage mt. Lincolnweg

Aan de mt. Lincolnweg start de bouw van de parkeergarage NDSM BinnenDok. In totaal krijgt de openbare bovengrondse garage 525 parkeerplaatsen. Vanaf 7 november start het inrichten van het bouwterrein.

Wat komt hier

In het parkeergebouw – met de futuristische gevel – komen 525 parkeerplaatsen en heeft de functie van een centrale parkeervoorziening voor de wijk. De parkeerplaatsen worden gebruikt door bezoekers van NDSM, bewoners van BinnenDok, werknemers van de kantoren en de voorzieningen, en door wijkbewoners of gasten van toekomstige voorzieningen. Dat is niet de enige functie van dit markante gebouw dat je van verre herkent. Op het dak komt een knusse daktuin voor bewoners van BinnenDok. Een fijne groene plek waar bewoners elkaar ontmoeten en samen ontspannen of een hapje eten. Met een buitengewoon uitzicht over de industriële loodsen van de NDSM-werf en het water. We verwachten dat de garage in het najaar van 2023 klaar is.

Last van geluid

De heipalen worden vanaf 14 november tot en met eind januari 2023 geboord. De aannemer probeert zo snel en slim mogelijk te bouwen, zodat er zo min mogelijk overlast is. U kunt mogelijk nog steeds last hebben van het geluid.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten? Stuur dan een mail naar de uitvoerder: jhe@adst.nl.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.