aan het IJ en de haven

Op een unieke plek op de werf komt Nautisch NDSM. Voor de deur ligt de gezellige boulevard met terrasjes, daarachter zie je de zeiljachten en bootjes van de Marina en het IJ. In Nautisch NDSM komen 157 middeldure huurappartementen, 24 dure huurappartementen en 87 koopappartementen in allerlei vormen en maten. Of je nu op zoek bent naar een compact appartement voor jezelf of naar een ruime woning voor het hele gezin: je vindt altijd een passende woning in Nautisch NDSM. Met magnifiek uitzicht over het IJ.

De gebouwen zijn stoer vormgegeven, passend bij de monumentale loodsen van de werf. In de groene binnentuin kunnen bewoners elkaar ontmoeten of juist genieten van de rust. Naast appartementen komt er ook een kantoor, horeca en winkels in Nautisch NDSM. De verkoop van de appartementen in Nautisch NDSM start naar verwachting medio 2021. In 2023 zullen de eerste bewoners hun intrek nemen.

Heb je interesse in een appartement met uitzicht op het IJ in Nautisch NDSM? Schrijf je dan nu vast in, dan houden we je op de hoogte.

Start verkoop
prognose Medio 2021

Oplevering
2023

Woningen
Huur en koopappartementen met uitzicht over het IJ

Locatie
Liesbeth van de Pol van Dok Architecten

‘WANNEER VAL IK IN DE AFGROND VAN KITSCH?’

Nautisch NDSM wordt ontworpen door Dok architecten. Liesbeth van der Pol is architect en eigenaar. In haar werk is veel aandacht voor de locatie en de gebruiker. Haar gebouwen zijn uitgesproken karakters: met kracht, kleur en expressie. Hoe gaat Liesbeth te werk?

‘Een gebouw ontwerpen doe ik op de rand van het extreme. Wanneer val ik in die afgrond die kitsch en aanstellerij heet? Alles voor die rand kennen we al in de architectuur. Ergens op die rand ontstaat iets nieuws. hoeft mijn gebouwen niet mooi te vinden, het zijn ook geen pleasers, maar ze hebben wel een uitgesproken karakter.’*

* Quote uit een artikel van Trouw

Vergroen de werf

‘Wij geloven in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert namelijk ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven. Groen maakt gelukkig. Voor NDSM maken we een integraal landschapsontwerp, zodat bewoners en bezoekers zich thuis en prettig voelen op deze plek.’

Ik wil wonen in

Maak een account aan en schrijf je in als belangstellende voor dit project.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons
Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft