Direct aan het IJ

Op een unieke plek op de NDSM-werf – direct aan het IJ en aan jachthaven Amsterdam Marina – komt Nautisch NDSM. Voor de deur ligt de gezellige boardwalk met terrasjes, daarachter zie je de zeiljachten en boten in de marina en over het IJ varen. Filmisch mooi, geen moment hetzelfde. En altijd zicht op het centrum van Amsterdam. In de woongebouwen Het Havenblok en De Lincoln zijn nu luxe appartementen beschikbaar.

Verkoop
Fase 1 in verkoop

Oplevering
Q2 2024

Woningen
Koopappartementen direct aan het IJ

FAQ

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Downloads

JE APPARTEMENT KOPEN IN HET HAVENBLOK OF DE LINCOLN

In Nautisch NDSM vind je een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 58 m² en 133 m². Je kunt kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water. In de natuurrijke binnentuin is het aangenaam vertoeven. De besloten binnentuin is voor alle bewoners toegankelijk via de 1e verdieping of via de statige trap vanaf de boulevard. Geniet van de zon, lees een mooi boek of drink een glas wijn of gezonde shake met je nieuwe buren. De parkeergarage ligt onder de binnentuin.

Het havenblok en de lincoln

In Het Havenblok en De Lincoln vind je een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 72 m² en 133 m². Je kunt kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water en zijn nu in verkoop. In de natuurrijke binnentuin is het aangenaam vertoeven. De besloten binnentuin is voor alle bewoners toegankelijk. Ook kun je deze groene ose bereiken via de statige trap vanaf de boardwalk. Geniet van de zon, lees een mooi boek of drink een glas wijn of gezonde shake met je nieuwe buren. Onder de binnentuin zijn parkeervoorzieningen voor de bewoners.

De verkoop van Fase 1 van Nautisch NDSM is in volle gang. Alle beschikbare appartementen (47 bouwnummers) staan live. Wil je weten of er nog woningen beschikbaar zijn? Bekijk de pagina Woningaanbod

MIX VAN WONEN, WERKEN EN CULTUUR

Nautisch NDSM is stoer en modern. Het stadsblok dat is ontworpen door Dok architecten, bestaat uit meerdere gebouwen met verschillende formaten en hoogtes. In het plan komen 87 exclusieve koopappartementen, 157 middenhuur appartementen en 24 vrije sector huurappartementen. Alle woningen liggen aan de groene binnentuin. Op de hoek van de Werfstraat en de Mt. Lincolnweg komt een kleinschalig kantoor. Aan de Werfkade, op de begane grond van Nautisch vindt je straks (horeca)voorzieningen, gezellige terrassen, kun je flaneren over de boardwalk en geniet je van de nautische sfeer aan de jachthaven met zicht op het IJ. De huurwoningen komen op de markt zodra de bouw bijna gereed is. Of je nu op zoek bent naar een compact appartement voor jezelf of naar een ruim appartement voor het hele gezin: je vindt altijd een passende woning in Nautisch NDSM. Met een weids uitzicht over het IJ. Hier voelt wonen als vakantie.

Gebouwen

In Het Havenblok en De Lincoln kun je kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Je vindt hier een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 72 m² en 133 m². Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water en zijn nu in verkoop.

Binnentuin

Donker Groen Design – bekend van het ontwerp van de binnentuin in Pontkade én de daktuin van BinnenDok, is tevens verantwoordelijk voor het tuinlandschap voor Nautisch NDSM. ‘Wij geloven in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven. Bomen en planten maken gelukkig en geven een glimlach op je gezicht. Voor Nautisch NDSM hebben we een integraal landschapsontwerp gemaakt, zodat bewoners en bezoekers zich thuis en prettig voelen op deze plek.’

Faciliteiten

De woningen in Het Havenblok en De Lincoln zijn voorzien van faciliteiten die jouw leven makkelijker maken. Er komt een parkeervoorziening voor auto's, fietsen en scooters. Ben je niet thuis of druk aan het werk? Daarvoor is er een slimme pakketpakketservice die 24/7 bereikbaar is. Zo maken we leven in Nautisch nog fijner.

Nautisch magazine

Bekijk het
Nautisch
magazine

De bouw van Nautisch NDSM is gestart. Waan je alvast op deze bijzondere plek aan het IJ. Deze 3D tool laat je de verschillende aanzichten van de woongebouwen Het Havenblok en De Lincoln zien en neemt je mee langs de hotspots van de Werfkade, Mt. Lincolnweg, Kraanspoor en de Werfstraat. Bekijk het uitzicht vanuit een van de appartementen van Nautisch NDSM op de jachthaven van Amsterdam Marina en het IJ.  Het wordt een plek voor pioniers, waterliefhebbers, ondernemers en actieve stedelingen. Start nu je virtuele tour met de NDSM Explorer en maak kennis met de nieuwe NDSM-werf en toekomstige ontwikkelingen.

Nautisch NDSM in 3D

‘NOESTE ARBEID INSPIRATIE VOOR NAUTISCH ONTWERP’

Het Amsterdamse bureau Dok architecten - zelf bewoner van het Kraanspoor op de werf - wordt dagelijks geïnspireerd door het uitzicht op het IJ, de jachthaven Amsterdam Marina en de historische gebouwen. Bij het ontwerpen van een nieuw stukje NSDM kwam deze inspiratie wel heel goed van pas. Nautisch NDSM werd voor het architectenteam een geweldige uitdaging.

 De ontwerpvraag was helder: 'Maak een stadsblok met verschillende formaten en hoogtes, en blijf zo dicht mogelijk bij de geest van de werf.' Die werf proeven en voelen doet het team onder leiding van architecten Liesbeth van der Pol en Patrick Cannon dagelijks. De noeste arbeid van de grote scheepsobjecten van de oude werf werd een inspiratiebron. Het resultaat is het stoere en krachtige woonblok Nautisch NDSM. Het plan met 268 woningen, een kantoor, commerciële voorzieningen, een binnentuin en een parkeergarage aan de voet van de marina wordt de eyecatcher van de NDSM-werf.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft