Direct aan het IJ

Op een unieke plek op de NDSM-werf – direct aan het IJ en aan jachthaven Amsterdam Marina – komt Nautisch NDSM. Voor de deur ligt de gezellige boulevard met terrasjes, daarachter zie je de zeiljachten en boten in de marina en over het IJ varen. Filmisch mooi, geen moment hetzelfde. En altijd zicht op het centrum van Amsterdam. In Nautisch NDSM komen 87 exclusieve koopappartementen, 157 middenhuur appartementen en 24 vrije sector huurappartementen in allerlei vormen en maten. De huurwoningen komen op de markt zodra als de bouw bijna gereed is. Of je nu op zoek bent naar een compact appartement voor jezelf of naar een ruim appartement voor het hele gezin: je vindt altijd een passende woning in Nautisch NDSM. Met een weids uitzicht over het IJ. Hier voelt wonen als vakantie.

Start verkoop
prognose Q4 2021

Oplevering
Q2 2024

Woningen
Koopappartementen direct aan het IJ

JE APPARTEMENT KOPEN IN HET HAVENBLOK OF DE LINCOLN

In Nautisch NDSM vind je een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 58 m² en 133 m². Je kunt kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water. In de natuurrijke binnentuin is het aangenaam vertoeven. De besloten binnentuin is voor alle bewoners toegankelijk via de 1e verdieping of via de statige trap vanaf de boulevard. Geniet van de zon, lees een mooi boek of drink een glas wijn of gezonde shake met je nieuwe buren. De parkeergarage ligt onder de binnentuin.

JE APPARTEMENT KOPEN IN HET HAVENBLOK OF DE LINCOLN

In Nautisch NDSM vind je een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 58 m² en 133 m². Je kunt kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water. In de natuurrijke binnentuin is het aangenaam vertoeven. De besloten binnentuin is voor alle bewoners toegankelijk via de 1e verdieping of via de statige trap vanaf de boulevard. Geniet van de zon, lees een mooi boek of drink een glas wijn of gezonde shake met je nieuwe buren. De parkeergarage ligt onder de binnentuin.

Het Havenblok

De architectuur van dit stoere bakstenen gebouw heeft parallellen met de stijl van de Amsterdamse School. Klassiek en karaktervol door zijn diepe rode baksteenkleur, opvallend en statig. Het is plezierig thuiskomen in Het Havenblok. De hoofdentree komt aan de Werfkade. Alle 15 appartementen hebben zicht op het IJ. De drie- en vierkamerappartementen hebben woonoppervlakten van 93 tot 133 m². Alle woningen hebben een ruime woonkamer met een fantastisch balkon met zicht op de jachthaven, een complete keuken en badkamer, een inpandige berging en twee of drie slaapkamers. Het uitzicht en de lichtinval zijn schitterend. Vanuit de slaapkamer(s) aan de tuinzijde is zicht op de besloten groene binnentuin. De woningen op de eerste verdieping hebben zelfs een extra terras dat grenst aan de binnentuin. Vanuit de parkeergarage is een verbinding naar de entreehal met de lift, die je naar je woning brengt.

De Lincoln

De stijlvolle naam zegt al genoeg. Dit woongebouw met de chique witte uitstraling staat als een huis. Vanaf het IJ lijkt het of het gebouw ‘in het water’ staat. De hoofdentree ligt aan de Mt. Lincolnweg. In het gebouw komen 72 appartementen waarvan 32 appartementen uniek zicht hebben op het water. De overige 40 woningen liggen aan de Mt. Lincolnweg en hebben deels waterzicht of hebben hun oriëntatie op de binnentuin. De twee- en driekamerappartementen hebben woonoppervlakten van 58 tot 93 m². Alle woningen bestaan uit een woonkamer, een keuken en badkamer, een inpandige berging, een of twee slaapkamers en een balkon met direct (zij)zicht op het IJ of grenzend aan de groene binnentuin. Vanuit de parkeergarage is een directe verbinding naar de entreehal met de liften, die je naar je woning brengen.

Op deze website houden we je op de hoogte van het aanbod koopappartementen. De appartementen in Het Havenblok en De Lincoln gaan gefaseerd in verkoop. De verkoop van de eerste fase start naar verwachting in het najaar van 2021. De tweede fase staat gepland voor 2022. De bouw van Nautisch NDSM start in juli 2021. In de 1e helft  van 2024 kunnen de eerste bewoners verhuizen.

Ik wil wonen in

Maak een account aan en schrijf je in als belangstellende voor dit project.

Nautisch NDSM in 3D

De bouw van Nautisch NDSM is gestart. Waan je alvast op deze bijzondere plek aan het IJ. Deze 3D tool laat je de verschillende aanzichten van de woongebouwen Het Havenblok en De Lincoln zien en neemt je mee langs de hotspots van de Werfkade, Mt. Lincolnweg, Kraanspoor en de Werfstraat. Bekijk het uitzicht vanuit een van de appartementen van Nautisch NDSM op de jachthaven van Amsterdam Marina en het IJ.  Het wordt een plek voor pioniers, waterliefhebbers, ondernemers en actieve stedelingen. Start nu je virtuele tour met de NDSM Explorer en maak kennis met de nieuwe NDSM-werf en toekomstige ontwikkelingen.

Gebouwen

In Nautisch NDSM kun je kiezen uit een woning met één, twee of drie slaapkamers. Je vind hier een divers aanbod koopappartementen met woonoppervlakten tussen 58 m² en 133 m². Alle 15 appartementen in het stoere rode woongebouw Het Havenblok hebben direct zicht op de jachthaven en het IJ. Het modernere en elegante woongebouw De Lincoln bestaat uit 72 appartementen, 32 daarvan liggen direct aan het water.

Binnentuin

Donker Groen Design – bekend van het ontwerp van de binnentuin in Pontkade én de daktuin van BinnenDok, buigt zicht ook over het tuinlandschap voor Nautisch NDSM. ‘Wij geloven in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven. Bomen en planten maken gelukkig en geven een glimlach op je gezicht. Voor de NDSM-werf maken we een integraal landschapsontwerp, zodat bewoners en bezoekers zich thuis en prettig voelen op deze plek.’

Faciliteiten

De woningen in Nautisch NDSM zijn voorzien van faciliteiten die jouw leven makkelijker maken. Er komt een parkeergebouw voor auto's, fietsen en scooters, voorzien van elektrische laadpunten. Ben je niet thuis of druk aan het werk? Daarvoor is er een slimme pakketpakketservice die 24/7 bereikbaar is. Zo maken we leven in Nautisch nog fijner.

Liesbeth van de Pol van Dok Architecten

‘WANNEER VAL IK IN DE AFGROND VAN KITSCH?’

Nautisch NDSM is ontworpen door Dok architecten Amsterdam, onder supervisie van Liesbeth van der Pol. De vijf moderne woongebouwen en het kantoor in Nautisch NDSM zijn stoer vormgegeven rondom een intieme binnentuin. In de tuin de rust en daarbuiten de reuring! Elk gebouw heeft een eigen karakter, zowel in kleur als volume. De architectuur toont kracht, kleur en expressie met een knipoog naar het werfverleden. In de binnentuin kunnen bewoners elkaar ontmoeten of juist genieten van de rust en de ruimte. Bijzondere expressieve gevelkunstwerken stralen de nautische sfeer van vroeger uit. Op de begane grond vind je straks restaurants, terrassen en winkels. Voor de deur ligt de dertien meter brede boulevard aan de Werfkade, hier zit of wandel je heerlijk langs het water.

In het werk van Liesbeth van der Pol staan de locatie en de gebruiker centraal. Haar gebouwen zijn uitgesproken karakters: met kracht, kleur en expressie. Hoe gaat Liesbeth te werk?

‘Een gebouw ontwerpen doe ik op de rand van het extreme. Wanneer val ik in die afgrond die kitsch en aanstellerij heet? Alles voor die rand kennen we al in de architectuur. Ergens op die rand ontstaat iets nieuws. Je hoeft mijn gebouwen niet mooi te vinden, het zijn ook geen pleasers, maar ze hebben wel een uitgesproken karakter.’

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft