NAu
tisch
NDSM

DIRECT AAN HET IJ

Op een unieke plek op de NDSM-werf – direct aan het IJ en aan jachthaven Amsterdam Marina – komt Nautisch NDSM. Vijf woongebouwen met stoere namen: De Lincoln, Het Havenblok, Het Kraanblok, De Kraantoren en Het Werfblok. Aan de kant van de Mt. Lincolnweg komt een kantoor genaamd De Naut offices. Op de begane grond van Nautisch NDSM komen verschillende voorzieningen, waaronder horeca. Aan de waterkant komt een gezellige boardwalk, met zicht op de zeiljachten en boten in de marina en op het IJ. Filmisch mooi, geen moment hetzelfde. En altijd zicht op het centrum van Amsterdam.

VERKOOP
FASE 1 VERKOCHT
FASE 2 VERKOCHT

OPLEVERING
Q2 2024

WONINGEN
KOOPAPPARTEMENTEN AAN HET IJ

FAQ
BEKIJK HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN

DOWNLOADS

MIX VAN WONEN, WERKEN EN CULTUUR

Nautisch NDSM is stoer en modern. Het stadsblok dat is ontworpen door Dok architecten, bestaat uit meerdere gebouwen met verschillende formaten en hoogtes. In het plan komen 87 exclusieve koopappartementen, 157 middenhuur appartementen en 24 vrije sector huurappartementen. Alle woningen liggen aan de groene binnentuin.

Op de hoek van de Werfstraat en de Mt. Lincolnweg komt een kleinschalig kantoor (De Naut offices). Aan de Werfkade, op de begane grond van Nautisch NDSM vind je straks gezellige (horeca)voorzieningen en kun je flaneren over de boardwalk en geniet je van de nautische sfeer aan de jachthaven met zicht op het IJ. De huurwoningen komen op de markt zodra de bouw bijna gereed is. Of je nu op zoek bent naar een compact appartement voor jezelf of naar een ruim appartement voor het hele gezin: je vindt altijd een passende woning in Nautisch NDSM. Met een weids uitzicht over het IJ. Hier voelt wonen als vakantie.

MAGA
ZINE

BEKIJK HET
NAUTISCH
MAGAZINE

WONINGEN

Alle koopwoningen in Nautisch NDSM zijn verkocht. De woningen variëren tussen 58 m² en 133 m² in woonoppervlakte en zijn gelegen in het moderne en elegante woongebouw De Lincoln of in het stoere bakstenen gebouw Het Havenblok. De woningen hebben een uniek zicht op het water of hebben hun oriëntatie op de binnentuin.

BINNENTUIN

Donker Groen Design – bekend van het ontwerp van de binnentuin in Pontkade én de daktuin van BinnenDok, is tevens verantwoordelijk voor het tuinlandschap voor Nautisch NDSM. ‘Wij geloven in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven. Bomen en planten maken gelukkig en geven een glimlach op je gezicht. Voor Nautisch NDSM hebben we een integraal landschapsontwerp gemaakt, zodat bewoners en bezoekers zich thuis en prettig voelen op deze plek.’

FACILITEITEN

De woningen in Het Havenblok en De Lincoln zijn voorzien van faciliteiten die jouw leven makkelijker maken. Er komt een parkeervoorziening voor fietsen en scooters. Ben je niet thuis of druk aan het werk? Dan is er een slimme pakketpakketservice die 24/7 bereikbaar is. Zo maken we leven in Nautisch NDSM nog fijner.

De bouw van Nautisch NDSM is gestart. Waan je alvast op deze bijzondere plek aan het IJ. Deze 3D tool laat je de verschillende aanzichten van de woongebouwen Het Havenblok en De Lincoln zien en neemt je mee langs de hotspots van de Werfkade, Mt. Lincolnweg, Kraanspoor en de Werfstraat. Bekijk het uitzicht vanuit een van de appartementen van Nautisch NDSM op de jachthaven van Amsterdam Marina en het IJ.  Het wordt een plek voor pioniers, waterliefhebbers, ondernemers en actieve stedelingen. Start nu je virtuele tour met de NDSM Explorer en maak kennis met de nieuwe NDSM-werf en toekomstige ontwikkelingen.

NAU
TISCH
NDSM IN 3D

ONTDEK DE WERF MET DE 3D-MAQUETTE

DE
ARCHI
TECTEN

‘NOESTE ARBEID INSPIRATIE VOOR NAUTISCH ONTWERP’

Het Amsterdamse bureau Dok architecten – zelf bewoner van het Kraanspoor op de werf – wordt dagelijks geïnspireerd door het uitzicht op het IJ, de jachthaven Amsterdam Marina en de historische gebouwen. Bij het ontwerpen van een nieuw stukje NSDM kwam deze inspiratie wel heel goed van pas. Nautisch NDSM werd voor het architectenteam een geweldige uitdaging.

 De ontwerpvraag was helder: ‘Maak een stadsblok met verschillende formaten en hoogtes, en blijf zo dicht mogelijk bij de geest van de werf.’ Die werf proeven en voelen doet het team onder leiding van architecten Liesbeth van der Pol en Patrick Cannon dagelijks. De noeste arbeid van de grote scheepsobjecten van de oude werf werd een inspiratiebron. Het resultaat is het stoere en krachtige woonblok Nautisch NDSM. Het plan met 268 woningen, een kantoor, commerciële voorzieningen, een binnentuin en een parkeergarage aan de voet van de marina wordt de eyecatcher van de NDSM-werf.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.