Noord
bAAk

OMGEVEN DOOR WATER

NoordBaak komt eraan. De laatste vier woongebouwen direct aan het IJ. Een mix van koop- en huurappartementen met op de begane grond verschillende voorzieningen en een groene binnentuin. Je woont hier straks op een moderne en levendige stadswerf. NoordBaak – de parel van de werf – wordt aan twee zijden omgeven door water.

De verkoop van de appartementen start naar verwachting voor de zomer van 2023. Heb je interesse in een koopappartement in NoordBaak? Schrijf je dan nu vast in, dan houden we je op de hoogte.

START VERKOOP
MEDIO 2023

START BOUW
GEPLAND AUGUSTUS 2023

OPLEVERING
GEPLAND 2e HELFT 2025

LE
VEN

Op de NDSM-werf is nu volop ruimte voor gaaf wonen, cultuursnuiven, werken, lekker eten, ondernemen of uitwaaien. Bootjes meren aan in de jachthavens, buurtbewoners genieten van de zon op de gezellige boardwalk en een straatkunstenaar werkt aan een muurschildering. Je waant je een beetje op vakantie.

WO
NEN

In NoordBaak komen 207 appartementen: 71 koopappartementen direct aan het water en 136 huurwoningen. Ze variëren in grootte tussen de 45 m² en 97 m². Op de begane grond vind je algemene voorzieningen en commerciële invullingen. Ook bevat NoordBaak een inpandige parkeervoorziening met 554 fietsplekken, 33 scooterplekken en 30 autoparkeerplekken met diverse laadpalen. 

binnen
tuin

NoordBaak krijgt een unieke binnentuin: het hart van het ensemble. Hier kom je samen met je buren of kom je tot rust. De binnentuin is een fijne rustige plek, een mooie tegenhanger voor de stadse reuring van de NDSM-werf.

NOORD
BAAK
IN 3D

ONTDEK DE WERF MET DE 3D-MAQUETTE

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.