Noord
bAAk

OMGEVEN DOOR WATER

Waterliefhebbers opgelet! Direct aan het IJ in Amsterdam komt NoordBaak. Vier woongebouwen, met een mix van 207 koop- en huurappartementen, die het baken van NDSM vormen. Op deze unieke plek is het vier seizoenen genieten van bijzondere Hollandse luchten en het schouwspel dat op het water plaatsvindt: dansende meeuwen, een sportieve zeiler, borrelende vrienden in een sloep, een cruiseschip op reis naar de andere kant van de wereld. Woon je aan het IJ, dan is het leven nooit saai. Op de begane grond van NoordBaak komen verschillende voorzieningen voor bewoners en de buurt. De 71 koopappartementen liggen pal aan het IJ.

Inschrijving gesloten 
De inschrijving voor de 71 appartementen in De Groote Kaap en De Kleine Kaap is intussen gesloten. Op dit moment behandelt het verkoopteam alle aanvragen en wijst zoveel mogelijk eerste keuzes toe. Wil je weten of je alsnog in aanmerking kunt komen voor een woning? Ga naar de pagina verkoopinfo voor meer informatie. 

GEBOUWEN

Interesse in een koopappartement voor jezelf, met partner of om je kind op weg te helpen? De woongebouwen De Groote Kaap en De Kleine Kaap bieden luxe twee-, drie- en vierkamer appartementen met eigen buitenruimten. Vanuit je woning en je balkon heb je direct zicht op het IJ en de historische binnenstad.

BINNENTUIN

De bijzondere speelse binnentuin krijgt twee niveaus met veel groen en zitplekken en komt op de 1 e verdieping van NoordBaak. Door de collectieve fietsenstalling ook op de 1e verdieping te realiseren wordt het dak hiervan ook ingericht als tuin. Dit zorgt voor leuke hoogteverschillen en een levendig karakter.

OPLEVERING

Benieuwd naar hoe de woningen in De Groote Kaap en in De Kleine Kaap van warmte en koeling worden voorzien, het opleverniveau van de keukens en badkamers of wat de parkeermogelijkheden zijn? Op de pagina Informatie lees je er meer over. 

VER
KOOP

De verkoop van de woningen van NoordBaak is intussen gesloten. Op dit moment behandelt het verkoopteam alle aanvragen en wijst zoveel mogelijk eerste keuzes toe. Uiterlijk 26 mei a.s. ontvang je bericht als je een woning krijgt toegewezen. De start bouw van NoordBaak staat gepland in september a.s. en de oplevering in 2026. 

MAGA
ZINE

BEKIJK HET
NOORDBAAK
MAGAZINE

LE
VEN

Op de NDSM-werf in Amsterdam is nu volop ruimte voor gaaf wonen, cultuursnuiven, werken, lekker eten, ondernemen of uitwaaien. Bootjes meren aan in de jachthavens, buurtbewoners genieten van de zon op de gezellige boardwalk en een straatkunstenaar werkt aan een muurschildering. Je waant je een beetje op vakantie.

WO
NEN

Twee van de vier woongebouwen bestaan uit koopappartementen. De overige appartementen worden in de sociale en middeldure huursegment aangeboden. De reuring van NoordBaak ligt aan het IJ met commerciële voorzieningen op de begane grond die overlopen in de boardwalk en het water. De rust vind je in de binnentuin. Waar je je buren ontmoet of geniet van een goed boek. In NoordBaak kun je alle kanten op. 

NOORD
BAAK
IN 3D

LOCATIE

NoordBaak ligt aan het IJ in Amsterdam, tussen Nautisch NDSM en de NDSM-Pier, omringd door de Werfkade, de Mt. Lincolnweg en de Werfstraat. Het wordt een plek voor levensgenieters, waterliefhebbers, ondernemers en actieve stedelingen. De woongebouwen De Groote Kaap en De Kleine Kaap hebben een unieke ligging: dit zijn de laatste woongebouwen die direct aan het IJ komen te liggen.

ONTDEK DE WERF MET DE 3D-MAQUETTE

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.