IN
FOR
MATIE

LUXE EN DUURZAAMHEID IN EEN

NoordBaak scoort hoog op duurzaamheid. We werken met een hybride-Warmte Koude Opslag (WKO) die bestaat uit stadswarmte en bron geslagen WKO. De koeling komt vanuit de WKO bronnen. Alle appartementen in De Groote Kaap en De Kleine Kaap worden verwarmd met een warmtepomp. Hierdoor heb je in je appartement niet alleen vloerverwarming, maar ook koeling. Zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Een WTW (warmte-terugwin-unit) onttrekt restwarmte uit de ventilatielucht van het gebouw en hergebruikt die warmte weer om het appartement te verwarmen. Zonnepanelen (in eigendom van de VVE) zorgen voor energie voor de algemene voorzieningen en parkeergarage. De groene binnentuin geeft extra verkoeling in de zomer en biedt zowel voor mensen, planten en dieren een ontspannen leefgebied.

KEUKENS

In de koopsom van de 71 appartementen is een bedrag voor een keuken opgenomen met inbouwapparatuur. De keuken is in de showroom van de leverancier Gévier naar eigen wens aan te passen. Het plaatsen van de keuken vindt na oplevering plaats. 

BADKAMERS

Alle appartementen worden opgeleverd met een complete moderne badkamer met luxe sanitair. De badkamers zijn uitgevoerd met een wastafel, een inloopdouche, een betegelde vloer, onderhoudsvrije plafonds en wanden en een elektrische radiator.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ MEERWERK

Met meerwerkmogelijkheden kun je je appartement nog meer naar je zin maken. Hier hebben wij een speciale adviseur voor in de arm genomen. De makelaars zullen hier tijdens de verkoopgesprekken toelichting op gegeven. 

keuken gereedschap
keuken gereedschap

PARKEREN

Onder de binnentuin, op de begane grond, komt een kleinschalige parkeergarage met in totaal 30 parkeerplaatsen. De 30 parkeerplaatsen worden in eerste instantie te koop aangeboden aan de kopers van de 3- en 4-kamer appartementen. Wanneer deze optie niet wordt gelicht dan worden de parkeerplaatsen aan de kopers van de 2-kamerappartementen aangeboden. De garage is bereikbaar via de Mt. Lincolnweg. Alle parkeerplekken worden (100%) voorbereid op elektrisch laden. Er wordt geen laadpaal geleverd bij de verkoop van de parkeerplaatsen. Ter voorbereiding worden mantelbuizen aangebracht zodat de koper in de toekomst zelf een laadpaal kan laten plaatsen.

Alle NoordBaak woningen hebben toegang tot de collectieve fietsenstalling.

BERGINGEN

Alle 3-kamerappartementen hebben een inpandige berging.

ZEKERHEDEN 
VAN SWK

De SWK Garantie- en waarborgregeling dekt een groot aantal risico’s voor jou als koper af. Het geeft je  zekerheid over de afbouw en de bouwtechnische staat van de woning. Wanneer de garantieplichtige ondernemer tijdens de realisatie failliet gaat, zorgt SWK ervoor dat jouw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd (insolventiewaarborg).

De kwaliteitsgarantie op de woning gaat 3 maanden na oplevering in en heeft een looptijd van 6 jaar. Bepaalde onderdelen hebben een kortere garantieperiode of worden van garantie uitgesloten. Dit staat aangegeven in Module I, die te vinden is in de SWK Garantie- en Waarborgregeling op de website van SWK. Voor ernstige gebreken (het geheel of gedeeltelijk tenietgaan van de woning) geldt een garantietermijn van 10 jaar. De gebrekenwaarborg (herstelwaarborg) garandeert dat garantiegebreken aan de woning na oplevering ook in de toekomst worden opgelost. De basis voor de kwaliteitsgarantie vormt het Bouwbesluit, een wettelijke regeling van de Rijksoverheid, evenals de aanvullende voorwaarden die staan vermeld in Module II en opvolgende modules. De versies van de toepasselijke modules staan op de Waarborgcertificaat vermeld.

De SWK Garantie- en Waarborgregeling, de bijbehorende voorwaarden en modules en aanvullende informatie kun je terugvinden op de website van SWK (www.swk.nl).

keuken gereedschap

Makelaar NoordBaak

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX Amsterdam
020 – 681 6716
noordbaak@hallie-vanklooster.nl 

Verkoopkantoor NDSM

(alleen op afspraak)
NDSM Kade 5-7
3e verdieping IJ-kantine
Deurbel Amsterdam Waterfront
1033 PG Amsterdam
info@levenopndsm.nl

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.