ver
koop

INSCHRIJVING GESLOTEN

De inschrijving voor de 71 koopappartementen in woongebouw De Groote Kaap en De Kleine Kaap in NoordBaak is intussen gesloten. Op dit moment behandelt het verkoopteam alle aanvragen en wijst zoveel mogelijk eerste keuzes toe. Krijg je een woning toegewezen, dan ontvang je uiterlijk op 26 mei een mail hierover.  

ACCOUNT AANMAKEN

Wil jij wonen in NoordBaak, maak dan nu een persoonlijk account aan. Hiermee kun je het verkoopproces starten en afronden. Je ontvangt een mail ter bevestiging, zodat je zeker weet dat je account goed is aangemaakt. Je kunt je persoonlijke account zelf beheren en bijhouden.

Ben je als stel geïnteresseerd in een appartement in NoordBaak? Dan maak je samen één account aan op één e-mailadres.

TOEWIJZING

Het toekennen van de 71 appartementen vindt plaats op basis van toewijzing. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met 1e voorkeuren. Ook wordt er gekeken naar financierbaarheid. Wordt een van de appartementen aan jou toegekend, dan neemt de makelaar contact met je op voor het maken van een afspraak.

In verband met de voortgang vindt de afspraak uiterlijk binnen één week het contact plaats. In een persoonlijk verkoopgesprek geeft de makelaar een uitgebreide toelichting op het plan, het gebied, de koopovereenkomst en het bouwnummer dat aan jou is toegewezen. Tijdens dit gesprek is het ook mogelijk inhoudelijke vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek wordt afgesproken voor hoeveel dagen je een reservering kunt krijgen. Indien je besluit om de woning van jouw keuze aan te kopen, dan maakt de makelaar met jou een afspraak voor het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Voor het aanvragen van een hypotheek zijn circa 8 weken beschikbaar. Zijn ook alle financiën rond en gelden er geen ontbindende of opschortende voorwaarden meer, dan word je spoedig eigenaar van een prachtig duurzaam en comfortabel appartement.

Mocht je in eerste instantie (nog) niet uitgenodigd kunnen worden, dan plaatsen wij jouw inschrijving op de reservelijst en word je benaderd zodra er alsnog een woning voor je beschikbaar komt.

RESERVELIJST

Intussen is de inschrijving voor de 71 koopappartementen gesloten en worden de woningen toegewezen. Vanaf dinsdag 30 mei 2023 vinden de verkoopgesprekken plaats. 

Heb je de inschrijfperiode gemist en wil je alsnog in aanmerking komen voor een appartement in NoordBaak? Alle inschrijvingen na 22 mei, 10 uur komen op een reservelijst. 

ZEKERHEDEN VAN SWK

De SWK Garantie- en waarborgregeling dekt een groot aantal risico’s voor jou als koper af. Het geeft je  zekerheid over de afbouw en de bouwtechnische staat van de woning. Wanneer de garantieplichtige ondernemer tijdens de realisatie failliet gaat, zorgt SWK ervoor dat jouw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd (insolventiewaarborg).

De kwaliteitsgarantie op de woning gaat 3 maanden na oplevering in en heeft een looptijd van 6 jaar. Bepaalde onderdelen hebben een kortere garantieperiode of worden van garantie uitgesloten. Dit staat aangegeven in Module I, die te vinden is in de SWK Garantie- en Waarborgregeling op de website van SWK. Voor ernstige gebreken (het geheel of gedeeltelijk tenietgaan van de woning) geldt een garantietermijn van 10 jaar. De gebrekenwaarborg (herstelwaarborg) garandeert dat garantiegebreken aan de woning na oplevering ook in de toekomst worden opgelost. De basis voor de kwaliteitsgarantie vormt het Bouwbesluit, een wettelijke regeling van de Rijksoverheid, evenals de aanvullende voorwaarden die staan vermeld in Module II en opvolgende modules. De versies van de toepasselijke modules staan op de Waarborgcertificaat vermeld.

De SWK Garantie- en Waarborgregeling, de bijbehorende voorwaarden en modules en aanvullende informatie kun je terugvinden op de website van SWK (www.swk.nl).

MAKELAAR NOORDBAAK

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX Amsterdam
020 – 681 6716
noordbaak@hallie-vanklooster.nl

VERKOOPKANTOOR NDSM

(alleen op afspraak)
NDSM Kade 5-7
3e verdieping IJ-kantine
Deurbel Amsterdam Waterfront
1033 PG AMSTERDAM
info@levenopndsm.nl

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.