IJ uitzicht NDSM

Woning
tYpen

Op deze pagina lees je alle informatie over de woningtypen in De Groote Kaap en De Kleine Kaap. De woningen liggen direct aan het IJ, hebben vloerverwarming en een comfortabel en ruim balkon. De woningen zijn nu in verkoop. De verkoopinformatie per woning is te lezen op onze pagina Woningaanbod. De inschrijving is intussen gesloten. 

De Groote KAAp

De naam zegt het al. Dit is het grootste woongebouw aan het water met in totaal 56 koopappartementen verdeeld over 8 verdiepingen. De appartementen variëren tussen 47 m2 en 89 m2. De architectuur is in haar eenvoud krachtig. Het heeft een traditionele rode bakstenen gevel met zwevende balkons. De woningen op de 1e en 4e verdieping hebben een doorlopend balkon en zijn hierdoor extra groot. Zo’n 40 van de 56 appartementen hebben direct uitzicht op het IJ. De appartementen aan de Mt. Lincolnweg (16 stuks) hebben zijzicht op het water en de Amsterdam Marina.

  • 2 kamerappartementen van circa 50 m2
  • 3 en 4 kamerappartementen van circa 62 m2 tot 89 m2

WONINGTYPEN DE GROOTE KAAP

Klik op een woningtype voor meer informatie

De Kleine KAAp

Klein maar fijn is gebouw De Kleine Kaap! Alle 15 appartementen – verdeeld over drie verdiepingen – hebben direct zicht op het IJ. De woonoppervlakten van dit gezellige woongebouw zijn gemiddeld 71 m2. De grote raampartijen van vloer tot plafond zorgen voor een moderne en rijke uitstraling. Een aantal appartementen heeft extra uitzicht richting de NDSM-kade, de NDSM-Pier en de veerpont. Houd je van levendigheid dan is dit een plek voor jou. Met zowel uitzicht op de historische stad en de oude houthavens als op de Amsterdam Marina, mét het levendige IJ aan je voeten.

  • 3 kamer appartementen vanaf circa 70 m2

WONINGTYPEN DE KLEINE KAAP

Klik op een woningtype voor meer informatie

INTER
IEURS

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.