Een symbolische start voor NoordBaak

Waar vroeger schepen te water werden gelaten in het IJ, werd op donderdag 26 oktober samen met alle kopers en partners de start van de bouw van ons woningbouwproject NoordBaak gevierd. Na de spectaculaire val in het water onthulden stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Noord, Brahim Abid, en directeur Diko Ruit van G&S& (de ontwikkelaar van onze woningbouwprojecten) het kunstwerk ‘MEET ME AT THE LIGHTHOUSE’ (Klaas Lageweg), dat straks een centrale plek in het gebouw krijgt.

NoordBaak bestaat uit vier woongebouwen, een levendige binnentuin, parkeervoorzieningen en commerciële voorzieningen in de plint. Met de directe ligging aan het IJ heeft NoordBaak een unieke locatie binnen de NDSM-werf. Door de snelle verkoop van alle 71 koopappartementen en de succesvolle verkoop van de huurwoningen aan Wooncorporatie Lieven de Key kon Kondor Wessels Amsterdam direct na de zomer starten met de bouw. In 2026 ontvangen alle kopers de sleutel van hun nieuwe woning. Aan alle kopers van de woongebouwen De Groote Kaap en De Kleine Kaap en Woonstichting Lieven de Key: Welkom aan boord! 🚢 🏠

 

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.