Parkeer nu in de NDSM Parking

Vanaf vandaag kunnen bewoners en bezoekers op NDSM hun auto parkeren in de nieuwe NDSM Parking. Er is plek voor 525 auto’s! Je herkent het opvallende parkeergebouw direct door  de semi-transparante gevel met ‘gouden’ uitstraling. De ingang van de parkeergarage vind je aan de Mt. Lincolnweg 31. Naar verwachting kun je er in de toekomst ook deelauto’s boeken, wat goed past bij het autoluwe karakter van de NDSM-werf. Ontdek alle tarieven en abonnementen op de website van Apcoa.

Sinds het voorjaar van 2023 zijn de 107 woningen in BinnenDok opgeleverd. De bewoners ontmoeten elkaar  in de gezellige besloten daktuin, die op het parkeergebouw is aangelegd. Met deze bijzondere functie, draagt BinnenDok bij aan het versterken van de biodiversiteit op de werf en het beperken van hittestress. Aan de NDSM-straat is deze zomer een trainingslocatie van Bureau Zuidema geopend. Binnenkort openen Treffer Uitzendbureau en Bianca Vink Extensions Artist ook hun deuren.

Leven op de NDSM-werf is elke keer iets nieuws ontdekken! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.