Neem alvast een kijkje

Wil je alvast een indruk krijgen van het aanbod koopwoningen? Bekijk dan de plattegronden en de kenmerken van de appartementen in Het Havenblok en in De Lincoln - met direct zicht op het IJ. Oriënteer je op je gemak en ontdek of je jouw droomappartement aan het water vindt in een van deze prachtige woongebouwen. Via de handige WONINGZOEKER kun je precies zien waar welk appartement zich in de twee appartementengebouwen bevindt. Door op een appartement te klikken krijg alle kenmerken per woningtype te zien, kun je artist impressies bekijken en de inspiratieplattegrond. Op het moment dat de verkoop start (najaar 2021), vind je hier ook alle verkoopinformatie.

JE EIGEN ACCOUNT AANMAKEN

Wil jij wonen in Nautisch NDSM, maak dan nu een persoonlijk account aan. Hiermee kun je straks het verkoopproces starten en afronden. Schrijf je dus nu alvast in als belangstellende voor de appartementen in Het Havenblok en/of De Lincoln. Je ontvangt een mail ter bevestiging, zodat je zeker weet dat je account goed is aangemaakt. Je kunt je persoonlijke account zelf beheren en bijhouden.

Ben je als stel geïnteresseerd in een appartement in Het Havenblok of in De Lincoln? Dan maak je samen één account aan op één e-mailadres.

GEEF JE WONINGVOORKEUREN

Heb jij jouw droomappartement gevonden en heb je al een persoonlijk account aangemaakt? Log dan in en geef je woningtype voorkeuren aan. Zo ben je alvast voorbereid op de start van de verkoop en kunnen we je op de hoogte houden van ontwikkelingen.

Zekerheden van Woningborg

De appartementen vallen onder de garantie van Woningborg. Het Woningborg-certificaat bied je als koper van een nieuw huis altijd twee vaste vormen van zekerheid. Ten eerste zekerheid voor de afbouw van je huis, als bijvoorbeeld de bouwer failliet zou gaan. Ten tweede krijg je een herstelwaarborg, waarbij de kwaliteit van je huis tot 6 jaar en 3 maanden na oplevering gegarandeerd is. Bij bepaalde ernstige gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Alle informatie vind je straks bij de kopercontractstukken.

Verkoopkantoor NDSM

(alleen op afspraak)
NDSM Kade 5-7
3e verdieping - boven de IJ-kantine
(deurbel Amsterdam Waterfront)
1033 PG AMSTERDAM


De koopappartementen worden aangeboden door Nautisch NDSM BV, een 100% dochteronderneming van VolkerWessels.

Privacy

Hoe wij met jouw gegevens omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft