VERKOOP FASE 2 IS GESTART

De verkoop van de 40 appartementen in woongebouw De Lincoln in Nautisch NDSM is gestart. Alle verkoopplattegronden en informatie over de 40 koopappartementen vind je – op bouwnummer - op deze website. Onder WONINGAANBOD vind je alle informatie en de koopsommen per bouwnummer. Klik je op een appartement van je keuze dan kun je de kenmerken en verkoopplattegrond van elk appartement bekijken. Via de handige WONINGZOEKER kun je precies zien waar een appartement zich in De Lincoln bevindt.

RESERVELIJST

Intussen is de inschrijving van de 40 koopappartementen gesloten en worden de woningen toegewezen. Vanaf maandag 18 april 2022 vinden de verkoopgesprekken plaats.

Heb je de inschrijfperiode gemist en wil je alsnog in aanmerking komen voor een appartement in Nautisch NDSM? Meld je dan aan voor de reservelijst door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw gewenste bouwnummer en contactgegevens.

JE EIGEN ACCOUNT AANMAKEN

Wil jij wonen in Nautisch NDSM, maak dan nu een persoonlijk account aan. Hiermee kun je het verkoopproces starten en afronden. Je ontvangt een mail ter bevestiging, zodat je zeker weet dat je account goed is aangemaakt. Je kunt je persoonlijke account zelf beheren en bijhouden.

Ben je als stel geïnteresseerd in een appartement in De Lincoln? Dan maak je samen één account aan op één e-mailadres.

toewijzing

Wordt een van de beschikbare appartementen aan jou toegewezen, dan word je gebeld door onze verkoopadviseur voor het maken van een afspraak. Je krijgt daarbij een reservering van enkele dagen op een bouwnummer. In een persoonlijk verkoopgesprek geven we je uitgebreide toelichting op het plan en over je appartement. Is het appartement helemaal naar je zin, dan wordt de reservering omgezet in een optie en het koopcontract opgemaakt. Voor het aanvragen van je hypotheek heb je circa 8 weken. Zijn ook alle financiën rond, dan word je z.s.m. eigenaar van een prachtig te realiseren Nautisch-appartement.

ZEKERHEDEN VAN WONINGBORG

De appartementen vallen onder de garantie van Woningborg. Het Woningborg-certificaat bied je als koper van een nieuw huis altijd twee vaste vormen van zekerheid. Ten eerste zekerheid voor de afbouw van je huis, als bijvoorbeeld de bouwer failliet zou gaan. Ten tweede krijg je een herstelwaarborg, waarbij de kwaliteit van je huis tot 6 jaar en 3 maanden na oplevering gegarandeerd is. Bij bepaalde ernstige gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Alle informatie vind je straks bij de kopercontractstukken.

VERKOOPKANTOOR NDSM

(alleen op afspraak)
NDSM Kade 5-7
3e verdieping - boven de IJ-kantine
(deurbel Amsterdam Waterfront)
1033 PG AMSTERDAM


De koopappartementen worden aangeboden door Nautisch NDSM B.V., een 100% dochteronderneming van VolkerWessels.

Privacy

Hoe wij met jouw gegevens omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Contact

020 - 790 00 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer NDSM

Culturele agenda
NDSM.nl

Historisch NDSM
NDSM herleeft